Studentbostad.net

Hitta lediga studentbostäder.

Studentbostad att hyra i Uppsala

45 m2 lägenhet i Uppsala att hyra

Uppsala - 2rok - 14mån - 11.500kr/mån

Jättefin nyproducerad lägenhet från 2021.

Välkommen till denna trivsamma 2-rumslägenhet om 45 kvm, belägen på Otto Myrbergs väg i Uppsala. Denna välplanerade bostad erbjuder en öppen och luftig känsla, där ljuset flödar genom fönstren och skapar en inbjudande atmosfär.

Lägenheten har en praktisk planlösning med ett ljusfylt vardagsrum som erbjuder utrymme för både avkoppling och umgänge. Det välutrustade köket ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket gör det enkelt att hålla sällskap med gästerna medan du lagar mat. Sovrummet är rofyllt och ger en avkopplande plats för vila.

I närområdet finns goda kommunikationer och närhet till både service och grönområden. Du hittar matbutiker, kaféer och restauranger inom kort avstånd, vilket gör det lätt att njuta av bekvämlighet i vardagen. De natursköna omgivningarna bjuder in till promenader och cykelturer, vilket ger en behaglig miljö att återvända till efter en lång dag.

Otto Myrbergs väg är en lugn gata med en vänlig atmosfär, vilket gör det till en trygg plats att bo på. Den centrala placeringen ger dig även nära till Uppsala Universitet och andra viktiga delar av staden, vilket gör detta till ett utmärkt val för både studenter och yrkesverksamma.

Välkommen att upptäcka denna charmiga lägenhet och allt som området har att erbjuda!